Pim Fortuyn Forum
Pim Fortuyn Forum
Home | Profile | Active Topics | WebSearch | Active Polls | Members | Private Messages | Store | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 ANONIEM REAGEREN
 Bronbestanden (OPGEHEVEN)
 Beierse leerlingen moeten Turks leren om voor een
 Forum Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Columnist
Laatste der Mohikanen

6107 Posts

Posted - 19 Feb 2012 :  00:16:02  Show Profile Send Columnist a Private Message

Beierse leerlingen moeten Turks leren om voor een goed humeur bij de Mohammedanen te zorgen


(op afbeelding klikken voor groter beeld)


In steeds meer vakken wordt aan Beierse leerlingen de integratie in de “islamitische parallelwereld” opgedrongen. Kan de “C”SU in Beieren zich intussen alles permitteren? Wij berichtten al over een Engels leerboek, waarin islamitische feesten als heel vanzelfsprekend naast christelijke feesten staan. Duitse leerlingen moeten islamitische begrippen dus ook in de Engelse taal beheersen.


En nu volgt er nog een voorbeeld: in het begin van het schooljaar kregen alle leerlingen van groep 7 van alle Beierse basisscholen het in handen gedrukt. Het religieboek. Slaat u het boek eens open op pagina 47 en leest u onder het begrip “taalbruggen bouwen” het volgende:


Weliswaar is voor de islam het Arabisch de belangrijkste taal, maar de meeste moslims in Duitsland spreken Turks. Bij een ontmoeting met Turkse jongeren kun je met enkele zinnen in hun taal bijdragen tot een goede sfeer en wederzijds begrip.


Daarna volgen dan niet alleen maar Turkse begrippen, maar complete zinnen in het Turks met de vertaling in het Duits. Ook de islamitische vredesgroet “Vrede zij met u” wordt in het Turks geleerd. Deze groet is echter onomstreden alleen onder moslims in de islam gebruikelijk. Dat komen de Beierse leerlingen echter niet te weten. Dat moet je je op de tong laten smelten: in het schoolboek wordt de bewering opgesteld, dat de meeste moslims in Duitsland geen Duits, maar Turks spreken. Daarna worden niet de desbetreffende moslims, maar de Duitse leerlingen ertoe opgeroepen de Turkse taal te leren om voor een goede sfeer (“integratie in de islamitische parallelwereld”) te zorgen. Onderwijs is een zaak van de deelstaat Beieren. Is dit het wat de CSU verstaat onder integratie?


Bron:


http://probayern.wordpress.com/2012/02/17/bayrische-schuler-mussen-turkisch-lernen-um-fur-eine-gute-stimmung-bei-den-mohammedanern-zu-sorgen/


Vertaald uit het Duits door:


E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)


Klacht indienen

ancarlo
Super Allochtoon

30070 Posts

Posted - 19 Feb 2012 :  08:49:31  Show Profile Send ancarlo a Private Message
Islamisering??? Jullie zijn gek, xenofoben, islamofoben en vooral racisten, ja toch? Dit, het varkentje in Engeland, 100 % verkrachting begaan door islamieten in Oslo, hele straten in Parijs in beslag genomen door lieden met hun kont omhoog die zitten te bidden, geen Holocaust lessen meer in veel landen uit angst voor, geen kruizen meer in leslokalen in veel landen uit angst voor, Halal eten in de meeste gebouwen en scholen in veel landen, maar het valt allemaal wel mee hoor!!

ancarlo

Honderd jaar geleden vroeg een Brits parlementslid aan de zionist Weizman waarom het Joodse thuisland in Israel moest zijn. Ergens anders kon toch ook?

Weizman antwoordde dat hij niet begreep dat het parlementslid elk weekend zo lang reisde om zijn oude oma te bezoeken. Er woonden toch genoeg oude dames in zijn straat?
Klacht indienen Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Pim Fortuyn Forum © 2002 - 2014MIA Go To Top Of Page
Deze pagina werd u toegeworpen in 0.72 seconden Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.03