Pim Fortuyn Forum
Pim Fortuyn Forum
Home | Profile | Active Topics | WebSearch | Active Polls | Members | Private Messages | Store | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 OPINIE/ Columns/ Discussie en debat (geen NIEUWS)
 Algemene Stellingname/ Columns/ Discussie (OPINIE)
 Stop subsidies aan de zwijgende multiculti's
 Forum Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

hansie
Erelid in de Orde van Fortuyn

16100 Posts

Posted - 17 Feb 2012 :  13:00:45  Show Profile Send hansie a Private Message
Stop subsidies aan de zwijgende multiculti's

vrijdag 17 februari 2012 10:01


Een agent spreekt met Marokkaanse jongeren Een agent spreekt met Marokkaanse jongeren

'SCP schrikt van uitkomst Integratie-onderzoek,' schreven de landelijke kranten een paar weken geleden. Ook de NOS meldde het.

Het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) is geschrokken van haar jaarrapport Integratie, luidt de officiële berichtgeving. Waarvan zijn ze geschrokken? Het ging volgens het establishment toch goed met de integratie?

Rooskleurig
Uit het onderzoek van het SCP blijkt dat allochtone jongeren veel vaker met de politie in aanraking kwamen dan autochtone jongeren. Maar dat wisten we al.

Is er inmiddels iets veranderd? De cijfers liegen niet: 65 procent van de Marokkaanse jongens is weleens aangehouden door de politie. De multiculturele werkelijkheid is nog steeds niet bepaald rooskleurig.

Vooruitgang
Na bijna tien jaar debat - in en buiten het parlement - over criminaliteit en minderheden, heeft Nederland geen vooruitgang kunnen boeken bij het verminderen van criminaliteit door minderjarigen van Marokkaanse komaf.

Waarom 'tien jaar'? Ik neem de opkomst van Pim Fortuyn als beginpunt van het verhitte debat over de multiculturele samenleving.

Het multiculturele debat heeft dus tot niets geleid.

Werkloosheid
Wellicht kan worden gesteld dat de problemen op sommige gebieden alleen maar zijn toegenomen. De cijfers over de criminaliteit moeten niet los worden gezien van de rest van het rapport.

Ook de werkloosheid is tegen het licht gehouden. Uit het onderzoek blijkt dat de werkloosheid onder autochtonen 4,5 procent is, tegenover 12 procent onder allochtonen.

Bij het onderwijs zien we hetzelfde trieste beeld: bij allochtonen is de schooluitval groter dan bij autochtonen. Eenderde van de allochtonen maakt hun school niet af, bij de autochtonen is dit 18 procent.

Communicerende vaten
Onderwijs, werkloosheid en criminaliteit: het zijn communicerende vaten. Het SCP is geschrokken van zijn eigen bevindingen.

En de multiculturalisten en de politici? Ik heb ze niet gehoord. Dat is extra schrikbarend. Waarom zwijgen deze groepen over zo’n belangrijk rapport? Wat moet er gebeuren met dat rapport?

Opgegeven
Politici praten niet meer over de multiculturele problemen, omdat een groot deel van hen niet meer weet hoe deze problemen moeten worden aangepakt. Ze hebben heeft het voorlopig opgegeven.

Wat hebben ze opgegeven? Al die kinderen die in aanraking komen met de criminaliteit. Dit is onaanvaardbaar.

Lichtpuntje
Ook bestuurders zwijgen over deze schrikbarende cijfers. Er is één lichtpuntje: ambtenaren schrijven gelukkig niet de zoveelste beleidsnotitie over de multiculturele samenleving.

En dat is maar goed ook. Want we hebben niets aan die wollige taal van ambtenaren over de multiculturele problemen.

Belastinggeld
Ook de minderhedenorganisaties horen we niet meer. Dat zijn zwaar gesubsidieerde vertegenwoordigers zonder aanwijsbaar volk. Dat kan in Nederland, omdat we te veel belastinggeld hebben!

Hoewel 65 procent van de Marokkaanse jongens weleens is aangehouden, geven de beroepsallochtonen, zoals Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders, nergens uitleg over deze cijfers.

Krijgsheren
De zelfbenoemde vertegenwoordigers van Marokkanen of Marokkaanse Nederlanders - zoals de nog altijd verontwaardigde Farid Azarkan - hebben kennelijk geen zin om die cijfers te bespreken.

Wel staan ze als krijgsheren klaar om de vrijheid van meningsuiting te beknotten. Wat moeten we met deze subsidietrekkers?

Bezuinigen
Er moeten miljarden worden bezuinigd. De regering moet ook gaan bezuinigen op multiculturele organisaties. Ze zijn nutteloos. En als u mij niet gelooft, kijkt u dan nog eens naar de cijfers.

Het kabinet kan miljoenen binnenhalen door de subsidies aan de meeste multiculturele organisaties stop te zetten.

Dom
Ook de media hadden geen interesse in het bespreken van dit rapport. Dat is dom, want door te zwijgen, verdwijnen de problemen niet.

Maar praten helpt ook niet. Politici moeten maatregelen nemen: geen studies, geen rapporten, maar concrete daden ter bestrijding van de multiculturele problemen.

Den Haag is nog niet verlost van het multiculturele drama.

Afshin Ellian

Gr Hansie


Geert Wilders,ik laat de PVVkiezer niet uitmaken voor racist, een gevaar voor de rechtsstaat of rechts-extremist. Dat laat ik me niet gebeuren. Iedereen die dat vanaf nu zegt, krijgt keihard de wind van voren. Ze kunnen de PVV niet aan, daarom schieten ze onder de gordel.”Klacht indienen

ancarlo
Super Allochtoon

30070 Posts

Posted - 17 Feb 2012 :  22:25:43  Show Profile Send ancarlo a Private Message
Wisten we toch al jaren Afshin, maar ja, die linkse dropl..... moeten nu eenmaal bezig gehouden worden met hun hobby's! Gelijk of ongelijk, boeit ze echt niet!

ancarlo

Honderd jaar geleden vroeg een Brits parlementslid aan de zionist Weizman waarom het Joodse thuisland in Israel moest zijn. Ergens anders kon toch ook?

Weizman antwoordde dat hij niet begreep dat het parlementslid elk weekend zo lang reisde om zijn oude oma te bezoeken. Er woonden toch genoeg oude dames in zijn straat?
Klacht indienen Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Pim Fortuyn Forum © 2002 - 2014MIA Go To Top Of Page
Deze pagina werd u toegeworpen in 0.12 seconden Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.03