Pim Fortuyn Forum
Pim Fortuyn Forum
Home | Profile | Active Topics | WebSearch | Active Polls | Members | Private Messages | Store | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 NIEUWS
 Buitenlands (POLITIEK) NIEUWS (geen opinie&column)
 Dodelijkste etmaal in 3 jaar in Gaza
 Forum Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

hansie
Erelid in de Orde van Fortuyn

16100 Posts

Posted - 10 Mar 2012 :  15:24:23  Show Profile Send hansie a Private Message
za 10 mrt 2012, 14:56

Dodelijkste etmaal in 3 jaar in Gaza

GAZA-STAD - In 24 uur tijd zijn in de Gazastrook 14 Palestijnen omgekomen door IsraŽlische luchtaanvallen. Tientallen mensen raakten gewond, meldden medische hulpverleners. Het is het dodelijkste etmaal in het grensgebied in drie jaar tijd.

Zaterdag kwamen vier Palestijnen om het leven. Twee van hen werden gedood toen ze op een motor door het plaatsje Khan Yunis reden. Eerder op de dag kwamen al twee mensen om door luchtaanvallen elders in de Gazastrook.

De IsraŽlische luchtaanvallen begonnen nadat Palestijnen vanuit de Gazastrook projectielen op IsraŽl hadden afgevuurd. Daardoor waren zeker vier mensen gewond geraakt, stelde het IsraŽlische leger. Daarop beschoten de IsraŽlische vliegtuigen onder meer een wapenfabriek, twee lanceerplaatsen voor raketten en het verblijf van een militantenleider.

Door de laatste aanval kwam Zohair al-Qaisi, de leider van de radicale Comitťs van Volksverzet (PRC) om het leven. Het PRC besloot wraak te nemen en vuurde nog eens 45 raketten en mortieren af op het zuiden van IsraŽl. De beweging kondigde ook verdere vergeldingsacties aan. Door de IsraŽlische luchtaanvallen zouden ook tien leden van de al-Quds Brigade zijn gedood.

De Palestijnse beweging Hamas zwaait de scepter in de Gazastrook. De organisatie heeft een stilzwijgende wapenstilstand met IsraŽl. Andere organisaties vuren echter met regelmaat raketten en mortieren af, waarna IsraŽl vergeldingsacties uitvoert.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/11691103/__Bloedbad__in_Gaza__.html

Gr Hansie


Geert Wilders,ik laat de PVVkiezer niet uitmaken voor racist, een gevaar voor de rechtsstaat of rechts-extremist. Dat laat ik me niet gebeuren. Iedereen die dat vanaf nu zegt, krijgt keihard de wind van voren. Ze kunnen de PVV niet aan, daarom schieten ze onder de gordel.ĒKlacht indienen

King George
Geroyeerd wegens wangedrag

9566 Posts

Posted - 10 Mar 2012 :  15:40:43  Show Profile Send King George a Private Message
Vandaag schonen we eens even wat op in Gaza.

Geroyeerd wegens stelselmatig overtreden van spelregels
Klacht indienen Go to Top of Page

King George
Geroyeerd wegens wangedrag

9566 Posts

Posted - 10 Mar 2012 :  15:45:52  Show Profile Send King George a Private Message
quote:
Originally posted byAriel

Israel zal wel weer de gehele linkse wereld tegen zich krijgen door deze aanval. het blijkt namelijk dat Israel zich niet mag verdedigen, of dat het terug mag slaan met de zelfde middelen waarmee het aangavallen wordt. Israel zal een paar loden pijpen moeten aanschaffen, en die terug schieten als vergeldingsacties. Verder moet het leger van Israel zich voortaan verdedigen met stenen. Dan pas zal de Linkse wereld tevreden zijn. Of niet....

http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?p=274211#p274211


De Linkse wereld zal pas tevreden zijn als Israel meewerkt aan hun ultieme natte droom: De vernietiging van Israel.

Het gaat hen niet om kritiek op Israel; Het gaat hen om een probleem te hebben met het bestaan van Israel.

Geroyeerd wegens stelselmatig overtreden van spelregels
Klacht indienen Go to Top of Page

King George
Geroyeerd wegens wangedrag

9566 Posts

Posted - 10 Mar 2012 :  15:46:30  Show Profile Send King George a Private Message
KAT, kom er eens in!

Geroyeerd wegens stelselmatig overtreden van spelregels
Klacht indienen Go to Top of Page

ancarlo
Super Allochtoon

30070 Posts

Posted - 10 Mar 2012 :  20:06:09  Show Profile Send ancarlo a Private Message
Blijft de schuld van de Joden, ik hoor ineens iemand met een snorretje al stampvoetend dit in het Duits roepen! Deja vu!

ancarlo

Honderd jaar geleden vroeg een Brits parlementslid aan de zionist Weizman waarom het Joodse thuisland in Israel moest zijn. Ergens anders kon toch ook?

Weizman antwoordde dat hij niet begreep dat het parlementslid elk weekend zo lang reisde om zijn oude oma te bezoeken. Er woonden toch genoeg oude dames in zijn straat?
Klacht indienen Go to Top of Page

Joop Klepzeiker
Ridder in de Orde van Fortuyn

18935 Posts

Posted - 11 Mar 2012 :  13:46:03  Show Profile Send Joop Klepzeiker a Private Message
Palestijnen schieten 92 raketten op IsraŽl af en dreigen met escalatie
'Nieuwe IsraŽlische anti-terreuroperatie Gazastrook slechts kwestie van tijd'

IsraŽlische militairen vervoeren een bij een Palestijnse raketaanval gewond geraakte burger.

De Palestijnen hebben sinds gisteren meer dan 90 Qassam en Iraanse Grad raketten op zo'n 10 IsraŽlische dorpen en steden afgevuurd nadat de leider van de Volks Verzet Comitťs (PRC), Zuheir al-Qaisa, gisteren bij een IsraŽlische vergeldingsaanval -uitgevoerd vanwege eerdere beschietingen- om het leven kwam. Zowel de Palestijnse Autoriteit, Hamas, PRC als collega terreurbeweging Jihad Islami veroordelen de IsraŽlische vergeldingsaanvallen en spreken van een 'ernstige escalatie'. De PRC verklaarde dat de wapenstilstand met IsraŽl 'dood' is en dat ze door zullen gaan met raketoffensief tegen IsraŽl.

Bij de Palestijnse raketaanvallen raakten minstens 8 burgers gewond. Twaalf Palestijnen, van wie 8 leden van de terreurgroepering Jihad Islami, moesten het met de dood bekopen toen de IsraŽlische luchtmacht vervolgens gerichte bombardementen tegen de terroristen op de Gazastrook uitvoerde (zie dit filmpje vanuit een IsraŽlisch gevechtsvliegtuig). Het IsraŽlische Iron Dome anti-raketsysteem wist 15 raketten te onderscheppen. Volgens een andere bron werden zelfs 25 van de 27 op Beersheba, Ashdod en Ashkelon afgevuurde raketten succesvol onschadelijk gemaakt (2).

PRC leider al-Qaisa werd door IsraŽl gezocht vanwege zijn rol in de terreuraanslag op de hoofdweg naar Eilat in augustus vorig jaar. Hierbij werden 8 IsraŽliŽrs vermoord. Volgens de IsraŽlische inlichtingendiensten plande hij de afgelopen weken een vergelijkbare operatie die eveneens vanaf de Egyptische SinaÔ woestijn zou worden uitgevoerd. Naast al-Qaisa kwam ook zijn schoonzoon Mahmoud Hanini, een hoge PRC commandant, om het leven.

Onder de Palestijnse doden bevindt zich Muhamad Ahmad al-Hanani, vorig jaar vrijgekomen bij de gevangenenruil voor de IsraŽlische soldaat Gilead Shalit, die jarenlang door Hamas in Gaza werd vastgehouden.

Het IsraŽlische leger verwacht dat de Palestijnse raketbeschietingen zullen aanhouden en heeft meer dan 1 miljoen burgers in zuidelijk IsraŽl geadviseerd in de buurt van de schuilkelders te blijven. Omdat er nog steeds rood alarm geldt werden een aantal evenementen vanwege het Purim feest op last van het leger afgelast.

Nieuwe inval Gazastrook
De stafchef van de IsraŽlische strijdkrachten, generaal Benny Gantz, waarschuwde zo'n drie weken geleden nog dat het slechts een kwestie van tijd is voordat IsraŽl een nieuwe grootschalige anti-terreuroperatie op de Gazastrook zal uitvoeren. De zoveelste ronde Palestijnse raketbeschietingen zal de roep in IsraŽl om eindelijk schoon schip te maken op het terreurnest dat Gaza heet alleen maar doen toenemen (3).


Xander

(1) DEBKA
(2) Ynet News
(3) Arutz 7


http://xandernieuws.punt.nl/?id=655431&r=1&tbl_archief=&
Aangeboden door de vondelpark filosoof vanuit zijn hypotheek vrije bitumineerde kartonnen doos.
Klacht indienen Go to Top of Page

King George
Geroyeerd wegens wangedrag

9566 Posts

Posted - 11 Mar 2012 :  14:26:37  Show Profile Send King George a Private Message
Zolang die Pallezwijnen hun middelen, tijd en energie liever blijven aanwenden voor oorlog, haat en vernietiging (ingegeven en versterkt door dat religieuze opiaat Islam) in plaats van middelen, tijd en energie te investeren in hun eigen vooruitgang en een normale verstandhouding met hun buren, zal het voor Israel noodzakelijk zijn en blijven om middels gepaste charges het stoepje te moeten gaan vegen.

Geroyeerd wegens stelselmatig overtreden van spelregels

Edited by - King George on 11 Mar 2012 14:28:06
Klacht indienen Go to Top of Page

ancarlo
Super Allochtoon

30070 Posts

Posted - 11 Mar 2012 :  14:37:15  Show Profile Send ancarlo a Private Message
Hear hear KG!

ancarlo

Honderd jaar geleden vroeg een Brits parlementslid aan de zionist Weizman waarom het Joodse thuisland in Israel moest zijn. Ergens anders kon toch ook?

Weizman antwoordde dat hij niet begreep dat het parlementslid elk weekend zo lang reisde om zijn oude oma te bezoeken. Er woonden toch genoeg oude dames in zijn straat?
Klacht indienen Go to Top of Page

King George
Geroyeerd wegens wangedrag

9566 Posts

Posted - 11 Mar 2012 :  14:40:59  Show Profile Send King George a Private Message
Geweld in Gazastrook houdt aan

Laatste update: 11 maart 2012 12:42 info Bekijk op de kaart


GAZA-STAD - IsraŽl heeft zondag voor de derde dag op rij luchtaanvallen uitgevoerd op de Palestijnse Gazastrook.


Geweld Gazastrook

Fotoserie


Daardoor zijn al 18 mensen om het leven gekomen en 28 mensen gewond geraakt, meldden artsen in Gaza.

Zondag stierf onder anderen een 60-jarige man ten noorden van Gaza-stad. Ook zou een 12-jarige jongen zijn gedood. Hij was op weg naar school in vluchtelingenkamp Jabaliya.

Inwoners van het zuiden van IsraŽl blijven dichtbij hun bomkelders, zodat de kunnen schuilen voor aanvallen. De autoriteiten hebben de scholen gesloten.


Vergeldingsacties

Het geweld begon vrijdag. Palestijnse groeperingen schoten raketten en mortieren op IsraŽl, waardoor zeker vier mensen gewond raakten. Daarop voerde IsraŽl luchtaanvallen uit. Sindsdien is een reeks vergeldingsacties gaande.

De Verenigde Staten en de Europese Unie hebben beide partijen al opgeroepen om de kalmte te bewaren. Palestijnse militanten hebben echter gezworen de dood van een van hun leiders te wreken. IsraŽl waarschuwde terug te zullen slaan zodra er raketten worden afgevuurd. Premier Benjamin Netanyahu zei dat de luchtaanvallen doorgaan ''zolang dat nodig is''.


Bemiddelen

De Palestijnse beweging Hamas veroordeelde de luchtaanvallen. Een woordvoerder zei dat aan Egypte is gevraagd om te bemiddelen. ''We willen een einde maken aan het geweld in de Gazastrip'', zei hij. De zegsman benadrukte wel dat een staakt-het-vuren door beide partijen moet worden nageleefd.

Dat zal nog moeilijk zijn omdat naast Hamas, dat de scepter zwaait in de Gaza, nog andere Palestijnse groeperingen actief zijn in het gebied. Die vuren met regelmaat raketten en mortieren af richting IsraŽl.


Nu.nl

Geroyeerd wegens stelselmatig overtreden van spelregels
Klacht indienen Go to Top of Page

ancarlo
Super Allochtoon

30070 Posts

Posted - 11 Mar 2012 :  14:45:18  Show Profile Send ancarlo a Private Message
Nou ja, in ieder geval werd er deze keer voor de verandering gezegd dat BEIDE partijen het staakt het vuren moeten naleven! Begint al iets te worden!

ancarlo

Honderd jaar geleden vroeg een Brits parlementslid aan de zionist Weizman waarom het Joodse thuisland in Israel moest zijn. Ergens anders kon toch ook?

Weizman antwoordde dat hij niet begreep dat het parlementslid elk weekend zo lang reisde om zijn oude oma te bezoeken. Er woonden toch genoeg oude dames in zijn straat?
Klacht indienen Go to Top of Page

King George
Geroyeerd wegens wangedrag

9566 Posts

Posted - 11 Mar 2012 :  16:02:10  Show Profile Send King George a Private Message
Normaal gesproken houdt een staakt het vuren in: Staken voor Israel; Vuren voor Hamas.

Geroyeerd wegens stelselmatig overtreden van spelregels
Klacht indienen Go to Top of Page

ancarlo
Super Allochtoon

30070 Posts

Posted - 11 Mar 2012 :  16:23:41  Show Profile Send ancarlo a Private Message
Dat bedoel ik dus KG! Piepklein lichtje aan het eind van de tunnel dus! :)

ancarlo

Honderd jaar geleden vroeg een Brits parlementslid aan de zionist Weizman waarom het Joodse thuisland in Israel moest zijn. Ergens anders kon toch ook?

Weizman antwoordde dat hij niet begreep dat het parlementslid elk weekend zo lang reisde om zijn oude oma te bezoeken. Er woonden toch genoeg oude dames in zijn straat?
Klacht indienen Go to Top of Page

King George
Geroyeerd wegens wangedrag

9566 Posts

Posted - 12 Mar 2012 :  16:37:22  Show Profile Send King George a Private Message
Meer doden door bombardementen Gaza

GAZA-STAD - IsraŽlische gevechtsvliegtuigen hebben maandagochtend vroeg opnieuw bombardementen uitgevoerd op de Gazastrook. Minstens twee Palestijnen kwamen volgens lokale artsen om het leven in de buurt van de plaats Khan Yunis. Tientallen anderen raakten gewond.


Israel zal Ązo lang als nodigĒ doorgaan met het uitvoeren van bombardementen op de Gazastrook, zei minister-president Benjamin Netanyahu zondag. Het geweld van de afgelopen dagen heeft tot nu toe aan zeker 20 Palestijnen het leven gekost. Palestijnse groeperingen schoten vrijdag raketten en mortieren op IsraŽl, waardoor zeker vier mensen gewond raakten. Daarop ging IsraŽl over tot aanvallen vanuit de lucht.


De Telegraaf

Geroyeerd wegens stelselmatig overtreden van spelregels
Klacht indienen Go to Top of Page

King George
Geroyeerd wegens wangedrag

9566 Posts

Posted - 12 Mar 2012 :  17:09:52  Show Profile Send King George a Private Message
EU steunt Palestijnen met 55 miljoen euro

BRUSSEL/GAZASTAD - De Europese Unie heeft ruim 55 miljoen euro beschikbaar gesteld voor steun aan de Palestijnen.


EU-buitenlandchef Catherine Ashton ondertekende in Gazastad een overeenkomst met de hulporganisatie van de Verenigde Naties voor Palestijnse vluchtelingen. Dat maakte de Europese Commissie woensdag bekend.

Met de aanhoudende steun voor de VN-organisatie wil Brussel vrede en stabiliteit in de regio brengen, aldus Ashton. De EU geldt als grootste donor van de Palestijnen.

(25.01.12)


[url=http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/buitenland/)/components/actueel/rtlnieuws/2012/01_januari/25/buitenland/eu-steunt-palestijnen-met-55-miljoen-euro.xml]RTL[/url]


En als je achterlijkheid subsidieert, dan zal je achterlijkheid krijgen. Als je een agenda van oorlog, haat en vernietiging subsidieert, dan zal je oorlog, haat en vernietiging krijgen. Immers: Zij zullen deze middelen, tijd en energie aanwenden voor hun agenda van oorlog, haat en vernietiging en niet voor hun eigen vooruitgang. En als ze dan eens een keer de klappen krijgen waar ze om vragen, dan gaan ze natuurlijk weer zielig lopen te doen. Zo kunnen ze lekker het uitverkoren volk voor gesubsidieerde zieligheid blijven. Anders moeten ze voor vooruitgang gaan werken. Dan moeten ze hun gezonde verstand aanwenden en hun handen uit de mouwen steken. En dat kun je deze werkschuwe primaten natuurlijk niet aandoen...

Geroyeerd wegens stelselmatig overtreden van spelregels
Klacht indienen Go to Top of Page

frans groenspaan
Laatste der Mohikanen

3821 Posts

Posted - 12 Mar 2012 :  18:52:24  Show Profile Send frans groenspaan a Private Message
De smerige hufterigheid en gedeelde Tagiya door de VN wil ik hier toch even belichten.
Ik raad u aan deze link van honestreporting.com even bij je favorieten te zetten. De smerigheid druipt er de laatste weken vanaf.

*http://honestreporting.com/exposed-un-media-official-responsible-for-false-photo-tweet/

Gij zult niet stelen, de overheid duldt geen concurrentie
Klacht indienen Go to Top of Page

frans groenspaan
Laatste der Mohikanen

3821 Posts

Posted - 12 Mar 2012 :  19:28:00  Show Profile Send frans groenspaan a Private Message
En dan bedoel ik de smerigheid die deze site, honestreporting.com, regelmatig aan het licht brengt.

Gij zult niet stelen, de overheid duldt geen concurrentie
Klacht indienen Go to Top of Page

ancarlo
Super Allochtoon

30070 Posts

Posted - 12 Mar 2012 :  19:44:40  Show Profile Send ancarlo a Private Message
55 miljoen euro die weer naar wapens zal gaan en in de zakken van dat gajes, maar ja, zij zijn de 3e reich wijzen , nietwaar? Echt een Dťjŗ vu dit!

ancarlo

Honderd jaar geleden vroeg een Brits parlementslid aan de zionist Weizman waarom het Joodse thuisland in Israel moest zijn. Ergens anders kon toch ook?

Weizman antwoordde dat hij niet begreep dat het parlementslid elk weekend zo lang reisde om zijn oude oma te bezoeken. Er woonden toch genoeg oude dames in zijn straat?
Klacht indienen Go to Top of Page

Joop Klepzeiker
Ridder in de Orde van Fortuyn

18935 Posts

Posted - 13 Mar 2012 :  12:31:58  Show Profile Send Joop Klepzeiker a Private Message
Palestinian missiles pass 200 mark
DEBKAfile March 12, 2012, 1:07 PM (GMT+02:00)

By Monday, March 12, the Palestinian Jihad Islami had fired 200 missiles into Israel in three and a half days. Around half were Grads. Despite successful interceptions by the Iron Dome defense system, 20 exploded in five towns and districts: Beersheba, Beer Tuvia, Ofakim, Ashkelonís industrial zone, and Eshkol. Irion Dome intercepted altogether 48 aimed at major towns.http://www.debka.com/newsupdatepopup/237/
Aangeboden door de vondelpark filosoof vanuit zijn hypotheek vrije bitumineerde kartonnen doos.
Klacht indienen Go to Top of Page

King George
Geroyeerd wegens wangedrag

9566 Posts

Posted - 15 Mar 2012 :  19:42:17  Show Profile Send King George a Private Message
quote:
Beschietingen rond Gaza gaan door

Toegevoegd: donderdag 15 mrt 2012, 14:01
Door correspondent Monique van Hoogstraten

Formeel is er sinds maandagnacht een staakt-het-vuren tussen IsraŽl en Gaza, maar in de praktijk blijkt daar weinig van. De beschietingen gaan door, vooral vanuit Gaza. In een veel lagere frequentie dan afgelopen weekend, maar het risico van een nieuwe escalatie dreigt. Ook al hebben beide partijen daar op dit moment allerminst belang bij.

Dinsdagochtend in alle vroegte, nog maar een paar uur nadat het bestand was ingegaan, kwam er een raket vanuit Gaza in het zuiden van IsraŽl neer. Aan het einde van de dag waren het er alweer zes. Maar dat zijn de stuiptrekkingen die hier gewoonlijk bij een bestand horen.

Escalatie
Inmiddels rijst de vraag of dit nog steeds een 'staakt-het-vuren' genoemd kan worden. Gisteravond vuurde de islamitische Jihad vanuit Gaza drie raketten van het zwaarste type (de 'Grad') af. Vanmorgen antwoordde het Isrealische leger met twee luchtaanvallen boven Gaza.

Het bestand wordt dus zwaar op de proef gesteld. Premier Netanyahu heeft een bezoek aan Parijs en Madrid afgezegd, wat erop kan duiden dat hij rekening houdt met een nieuwe escalatie. Ondertussen zijn veel scholen in het zuiden van IsraŽl weer dicht.

Reacties
Een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Jeruzalem zegt dat IsraŽl "probeert zichzelf te bedwingen" ook al gaan de "terroristen" door met de beschietingen. "We reageren niet op de raketten om het risico van escalatie te voorkomen. Maar als erger wordt, dan hebben ze ons weer terug naar waar we waren."

Een woordvoerder van de Hamas-regering in Gaza "veroordeelt de IsraŽlische breuk van het bestand". Hij roept Israel op "om alle soorten aanvallen te stoppen, en het staakt-het-vuren te respecteren". Op de vraag waarom de raketaanvallen van Gaza doorgaan, zegt hij dat "we met alle facties in contact staan, en hen allemaal vragen zich aan het bestand te houden, in het belang van de veiligheid van het Palestijnse volk".

Hamas in de tang
Hamas zit in een lastige positie. De radicale islamitische beweging die Gaza sinds een aantal jaren bestuurt, heeft geen belang bij een oorlog. Dat leidt alleen maar tot grote aantallen burgerdoden, ziekenhuizen die de gewonden niet aankunnen en algehele chaos. Een overwinning op het militair oppermachtige Israel zit er niet in. Bovendien -en erger- komt dan wellicht de stevige positie die Hamas nu in de Gazastrook heeft in gevaar.

Aan de andere kant wil Hamas door de eigen bevolking niet worden gezien als een beweging die 'heult' met de vijand Israel, en zijn oude gelofte van de gewapende strijd is vergeten. Daarom staat het de diverse gewapende facties oogluikend toe aanvallen op IsraŽl uit te voeren. Zolang die Israel tenminste niet uitlokken tot al te grote militaire acties. Dan moeten ze even dimmen.

IsraŽl niet gebaat bij oorlog
Ook Israel heeft weinig belang bij een escalatie. De relatief nieuwe luchtafweer ('Iron Dome') die de afgelopen dagen in de praktijk getest is, heeft goed gefunctioneerd, maar is niet feilloos. Tot nu toe vielen er alleen een paar gewonden aan IsraŽlische kant, maar zwaardere gevechten zouden tot doden kunnen leiden - en dat telt in IsraŽl heel zwaar.

Daar komt nog eens bij dat IsraŽl kritiek van de internationale gemeenschap wil voorkomen. Het land voelt zich de laatste tijd al te veel in de hoek gezet en totaal onbegrepen. De escalatie van afgelopen weekend is vrij geruisloos gepasseerd, mede omdat alle aandacht op SyriŽ is gericht. Maar grotere aanvallen op Gaza, en vooral meer doden, zou de aandacht zomaar weer eens op IsraŽl kunnen richten.

Egypte
Van groot belang voor IsraŽl tenslotte is ook het veranderde Egypte. De Islamitische Broederschap die in Egypte nu het parlement leidt, zou Gaza weleens te hulp kunnen schieten bij een serieuze IsraŽlische aanval. En als IsraŽl ergens niet bij gebaat is op dit moment, is het een verslechtering van de relatie met Egypte. Eťn van de weinige landen immers waarmee een vredesverdrag bestaat.

Beide kanten hebben er dus weinig baat bij dat het uit de hand loopt en zijn zeker niet uit op een herhaling van de Gaza-oorlog van drie jaar geleden. Toen kwamen in Gaza zo'n 1400 mensen om het leven, in IsraŽl 13.


http://nos.nl/artikel/351853-beschietingen-rond-gaza-gaan-door.html


Die Pallies zijn hardleers, want ze worden geacht het prijskaartje te kennen.

Geen raketten = geen charges.

Raket treft leeg veld = tunneltje onschadelijk maken

Dit prijskaartje wordt opgevoerd als die raketten in volgorde van kwaad tot erger schade aanrichten, gewonden tot gevolg hebben, doden tot gevolg hebben.

En als ze raketten blijven afvuren, dan zal er opnieuw een prijskaartje aan hangen. Gelet op dat ze raketten blijven afvuren, is kennelijk het prijskaartje niet hoog genoeg. Dus ik zeg: Opvoeren dat prijskaartje!

Geroyeerd wegens stelselmatig overtreden van spelregels

Edited by - King George on 15 Mar 2012 19:48:50
Klacht indienen Go to Top of Page

ancarlo
Super Allochtoon

30070 Posts

Posted - 15 Mar 2012 :  20:52:19  Show Profile Send ancarlo a Private Message
Dat heb je met inteelt, dom, dommer, domst en meestal heel agressief, gevaarlijk, onredelijk, paranoia, meervoudige persoonlijkheid-stoornissen, leugenachtig etc.etc.etc.

ancarlo

Honderd jaar geleden vroeg een Brits parlementslid aan de zionist Weizman waarom het Joodse thuisland in Israel moest zijn. Ergens anders kon toch ook?

Weizman antwoordde dat hij niet begreep dat het parlementslid elk weekend zo lang reisde om zijn oude oma te bezoeken. Er woonden toch genoeg oude dames in zijn straat?
Klacht indienen Go to Top of Page

Joop Klepzeiker
Ridder in de Orde van Fortuyn

18935 Posts

Posted - 15 Mar 2012 :  21:20:47  Show Profile Send Joop Klepzeiker a Private Message
Dat heb je met religie en ideologie die tasten de gezonde hersenwerking aan.

Aangeboden door de vondelpark filosoof vanuit zijn hypotheek vrije bitumineerde kartonnen doos.
Klacht indienen Go to Top of Page

ancarlo
Super Allochtoon

30070 Posts

Posted - 16 Mar 2012 :  08:34:24  Show Profile Send ancarlo a Private Message
Tja, inteelt en fanatisme in een geloof, dat samen en je ziet dagelijks wat er gebeurd!

ancarlo

Honderd jaar geleden vroeg een Brits parlementslid aan de zionist Weizman waarom het Joodse thuisland in Israel moest zijn. Ergens anders kon toch ook?

Weizman antwoordde dat hij niet begreep dat het parlementslid elk weekend zo lang reisde om zijn oude oma te bezoeken. Er woonden toch genoeg oude dames in zijn straat?
Klacht indienen Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Pim Fortuyn Forum © 2002 - 2014MIA Go To Top Of Page
Deze pagina werd u toegeworpen in 0.3 seconden Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.03