Pim Fortuyn Forum
Pim Fortuyn Forum
Home | Profile | Active Topics | WebSearch | Active Polls | Members | Private Messages | Store | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 OPINIE/ Columns/ Discussie en debat (geen NIEUWS)
 Multicultureel/ Religie/ Islam/ Racisme (OPINIE)
 De “Arabische Lente”
 Forum Locked  Topic Locked
 Printer Friendly
Author  Topic Next Topic  

johnnie
tokkie

5430 Posts

Posted - 17 Oct 2011 :  08:37:09  Show Profile Send johnnie a Private Message
Door: E.J. BronOver de doodgezwegen christenvervolging en de moord op christenen in islamitische landen.

Zoals velen hadden verwacht, mondt de door enkele “verblinden” gewenste democratisering van de “Arabische wereld” uit in een catastrofe. De lente van de Yasmin-revolutie zal worden gevolgd door een turbulente zomer, die uiteindelijk zal ondergaan in een bitterkoude “winter”.

Wat draait de elitejournalistiek in de EU eromheen, vooral in Duitsland. We bevinden ons niet meer in de Middeleeuwen of waar dan ook, nee, we bevinden ons in het hier en nu, in de 21e eeuw. De christenvervolging in de islamitische landen wordt het liefst in de doofpot gestopt en genegeerd. De links gerichte pers, realiteitsweigeraars en islamappeasers dus, komen al in taalmoeilijkheden om deze feiten uit te drukken. Het past niet in hun schijnbeeld, dat ze al tientallen jaren lang voor zichzelf hebben gevormd. De zelfvernietiging van de Verlichting wordt bespoedigd. Deze vindt zijn hoogtepunt in de herschrijving van de geschiedenis, dus in vervalsing. Er wordt net zolang geprobeerd om de geschiedenis te herschrijven, totdat een generatie dit zonder tegenspraak accepteert, omdat die moet denken, dat zulke zogenaamd “uiterst intelligente mensen” niets verkeerds zullen schrijven.

Hoe is het mogelijk, dat de oerchristenen, de Kopten dus (en vooral de vrouwen) in Egypte meedogenloos worden vervolgd, vermoord, weggesleept, verkracht, beroofd en gedwongen uitgehuwelijkt worden aan moslims? En dat de o zo verlichte pers hierover zwijgt? Is hij bang? Is de pers chantabel? Wordt hij geïntimideerd? Is hij corrupt of is hij gewoon overbodig?

Eigen netwerken

Steeds meer mensen zijn zo slim, dat ze niet meer zijn aangewezen op prulschrijvers en tv-bedriegers. De mensen hebben hun eigen netwerken opgebouwd en ze slimmer en beter geïnformeerd dan hun regeringen zich wensen en kunnen voorstellen.

Wij hebben zelf kopten leren kennen in Egypte, die ons verteld hebben van de schandelijke daden van de moslims. Zelfs de achterstelling in het beroepsleven moeten de Kopten als oerinwoners van Egypte zonder verzet accepteren. Meisjes worden geroofd als buit en uitgehuwelijkt aan de o zo “goedhartige” moslims, verkracht dus!!!

Al lange tijd branden oude kerken in Egypte. Ik vraag me af waar de schreeuw van verontwaardiging in de verlichte wereld blijft. Waar zijn de fakkeloptochten van de moslims tegen deze misdaden? Die zouden alleen daarmee al in de hele wereld een zinvolle dagbesteding hebben en zodoende niet meer denken aan terrorisme. Zo zijn er opnieuw meer dan 100.000 Kopten uit hun geboorteland Egypte verdreven, omdat ze moesten vrezen voor hun leven.

Maar zelfs hier ter plaatse in het EU-gebied zwijgt de pers. We hebben echter een pers nodig, die bericht over deze schandalige toestanden, zoals de “Preußische Allgemeine Zeitung” van 10 september 2011:

“Christelijke cultuur verpletterd”

Nicosia – Cyprus – een EU-lidstaat

Wat het betekent wanneer de islam in en land domineert, laat nadrukkelijk het voorbeeld van het door Turkije bezette Noord-Cyprus zien. Het resultaat:

500 orthodoxe kerken en kapellen ontwijd, geplunderd, verwoest en afgebroken, 133 andere Godshuizen op kloosterterreinen geschonden, 15.000 historisch waardevolle fresco´s en beelden vernield, 77 kerken in moskeeën veranderd. Gedeeltelijk prijken als zichtbare tekens van de onderwerping moskeetorens op gotische kerkfaçades. Sinds 1974 treedt de regering tegen Cypriotisch-orthodoxe christenen op, maar ook katholieken, Joden, orthodoxe Armeniërs en Maronieten zijn de dupe.”

De “Hagia-Sophia” is het bewijs voor een van de grootste kerkschendingen is de islamitische wereld.

Dat alles vindt plaats voor onze huisdeur. Ook in Duitsland wordt er voor kerken geürineerd, wordt er gestolen en worden ze geschonden.

Deze respectloosheid is pure barbarij.

Helaas hebben in hun tijd onze voormalige bondskanselier Adenauer en minister van economische zaken Ludwig Erhard niet consequent standgehouden tegen de chantage van Turkije. Want niemand heeft de Turken als moslims gewild of nodig gehad. Deze verschillende culturen passen gewoon niet bij elkaar. De ideologie van de islamitische wereld is op het verleden gericht en extreem gevaarlijk, ja, zelfs de wereldvrede wordt door de islam constant bedreigd.

Bron:
http://wirinherten.wordpress.com/2011/10/12/der-%E2%80%9Earabische-fruhling%E2%80%9C/
Auteur: Jutta Becker

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)
http://www.amsterdampost.nl/de-%e2%80%9carabische-lente%e2%80%9d/

Bij deze een lesje over de democratie in nederland.
In 2005 stemde 61% van de bevolking tegen de EU reichsgrondwet,en de toetreding van turkije bij het EU reich.
In 2007 werd het referendum ongedaan gemaakt,en werd het verraad van lissabon ondertekend.De ondertekende partijen waren de partij van de arabieren,vvd,cda,gl,d666 en de cu.
Nou zou je toch denken dat zoiets word afgestaft tijdens de landelijke verkiezingen in 2010.
Dus niet,want de strijd ging tussen de partij voor de arabieren en de vvd.
Ook hier was de stem van de beschaafde mens doorslaggevend(je weet wel,die democraten in hart en nieren)met als gevolg dat europa nog meer word geislamiseerd.
Ik als tokkie zijnde zat het allemaal zo eens aan te kijken en dacht bij mezelf.
Het zou me niet verbazen als dat binnenhof nog eens word opgeblazen.
Nou moet je dat laatste ook weer niet letterlijk opnemen,maar ik mag aannemen dat jullie de strekking van mijn betoog wel zullen begrijpen.

We hebben godverdomme hier een vijfde colonne van mensen die dit land naar de verdommenis willen helpen.

Pim Fortuyn
Klacht indienen

Duhbyl@hotmail.com
Ridder in de Orde van Fortuyn

31624 Posts

Posted - 18 Oct 2011 :  20:32:35  Show Profile Send Duhbyl@hotmail.com a Private Message
Heeft pappy nog niks gelezen, maar de term Kopten werkt net als de term jongeren, maar dan andersom.
Wanneer er de hele tijd zou worden verteld, dat Christenen in Egypte werden afgeslacht, dan zouden mensen zich wel achter de oren krabben, de term Kopten; maakt de situatie veel verder van ieders bed.
Het zelfde maar dan andersom, is er aan de hand met de bagataliserende term jongeren.
Voor sommigen van ons zal het heel doorzichtig zijn, maar geloof maar, dat velen werkelijk zulolen denken, dat de rellen in Frankrijk, komt door achtergestelde 'jongeren' en dat Kopten een vreemde stam uit Egypte zijn.
Wat dat betreft, doet Laroes`s voormalige roeptoeter het goed en werpt WNL, ook geen licht, op; de zaak.

"Al die geloven zijn het zelfde, je mag niks en als het wel mag; is het verplicht, daarbij; Nederland is vol, overvol"; zei me stiefvader.
Klacht indienen Go to Top of Page
   Topic Next Topic  
 Forum Locked  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Pim Fortuyn Forum © 2002 - 2014MIA Go To Top Of Page
Deze pagina werd u toegeworpen in 0.34 seconden Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.03